Tuesday, February 26, 2008

Estland

Da har vi kommet hjem fra 2 uker i Estland med 5 show. Alt har gått kjempe bra og det har vært mye resultater. Vi har besøkt Tallinn, Poltsamäa, Saue, Paldiski og flere byer. Vi reiste forsovet over hele Estland, det er jo ikke særlig stort :D

Sentrum av Tallinn.

Også i sentrum av Tallinn


Jeg og Marianne på en cafè som var kåret til Tallinns beste.

Jeg trenger vel ikke si noe her... Dette gatenavnet er like vanlig som Kongens gate er i hver by. På toppen av det hele betyr ordet "lang". Baguetter heter også Pikk i butikken, hvis de er lange selvsagt.


Noen som bare hadde råd til å pusse opp halve huset :P


Om du tror det eller ikke så er dette faktisk et hus.

På grensa til Latvia.

Dette var i Paldiski. Oversetteren heter Helina og var med oss på hele turnèen. Hun jobber også i UiO Skien, så vi har vært heldige sånn sett.

Tuesday, February 05, 2008

Januar


Nå er taket ferdig og ting er på gli. Foreløpig har det vært mye kontorarbeid men fra og med denne uka så begynner vi med show igjen. Drammen, Larvik, Fredrikstad er de neste stedene før vi resier til Estland på 2 ukers turnè.


Her er det nye flotte jentebadet.

Her hadde vi en forestilling på Impuls 08 i Trondheim forrige helg. Det gikk skikkelig bra og det kom rundt 150-200 stk på showet. Dagen etter hadde vi et seminar også "Kunsten å være et vitne".



De siste bildene her her jeg bare tatt fra en video, så de er ikke så bra :P